Om Basisfotgruppen

basisfot  Fotterapeut_logo

Jeg er medlem i Basisfotgruppen som er Norges ledende helseforetak innen føtter.  Basisfot består av autoriserte fotterapeuter over hele landet som jobber for å gi deg en bedre hverdag med sunnere føtter.
Fotterapeuter er autorisert helsepersonell og har kunnskap og kompetanse om riktig fottøy, gangmønster og sykdommer som har innvirkning på føttene.

Fotterapeuter er den eneste yrkesgruppen som vurderer hele foten, både hud, negler, muskler og skjelett. Det er viktig å være klar over at fottøy kan utløse, opprettholde eller forverre fotplager.

Ved en konsultasjon hos meg kan jeg se om du trår skoene skjevt eller om om du har mer alvorlige feilstillinger i føttene.  Jeg kan hjelpe til med såler og av-lastninger slik at smerter kan avverges eller bli borte.

En individuelt tilpasset avlastningsåle kan hindre problemer som bla hælspore, tverrplattfot, hulfot, plattfot, plantarfacitt/betennelse under foten.
Såle blir laget ved først å ta en analyse av foten med avtrykksmatte.  Videre tar jeg en ganganalyse og ser om det er skjevheter i foten og kroppen.  Jeg tar også leddtester i fotbladet og ankelen.  Foreløpig vil jeg henvise til Basisfot Hamar for analyse.

Se også vår helse-sandal som vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på.

Sandal lilla

Oversikt over produkter.

basisfot